Babaerszény


 Az egyszerűség és a praktikusság találkozik a babaerszényben, divatos, modern, és igazán hasznos egyvállas hordozó, amely nagyon nagy segítsége a szülőknek és babáknak. Hatféle viselési módja közül a legkedveltebb az elöl fektetve és a csípőn ültetve hordozás, így újszülött kortól akár 3-4 éves korig is jól kihasználható: ideális szoptatáshoz is, később pedig a fel-le kéretőző totyogókhoz.
 A babaerszény kb. két textilpelenkányi anyag, amelynek két vége egy ívelt vonal mentén össze van varrva, az erszény itt a legbővebb, ide ül vagy fekszik a baba. Összehajtva akkora mint egy sál, elfér a kis női táskákban is, könnyen és gyorsan fel és le lehet venni, és nagyon egyszerű a babát beletenni. Nem igényel kötözést, így aki idegenkedik a bonyolultnak tűnő kötözésektől, bátran kezdje ezzel a hordozással való ismerkedést.
 Mivel formázott hordozóeszköz, a méretei adottak. Önmagában nem olyan sokoldalúan használható, mint a többi hordozóeszköz – ráadásul csak egyvállas hordozásra alkalmas, ami hosszútávon terheli a hordozó gerincét -, de hasznos lehet azok kiegészítéseként.
 Létezik személyre szabott fix méretű illetve patentokkal, csattal vagy cipzárral több méretre állítható változata, készülhet pamutból, selyemből, lenvászonból, lehet bélelt vagy egyrétegű, párnázott vagy párnázás nélküli. A legkönnyebb hordozó, kevésbé meleg, mint a többi hordozó, és biztosít számunkra két szabad kezet. Alkalmas otthoni viseletre, utcára, bevásárláshoz, tömegközlekedéshez is, vagy ha fel kell vinnünk csomagokat meg a gyermeket is az emeltre.
 Nagyobb súlyú babával, hosszú távon előbb-utóbb kényelmetlenné válhat, mert csak az egyik vállra terhel, de rövidebb ideig tartó hordozásra a legtökéletesebb választás.
Babaerszény használata:
 A babaerszény akkor jó, ha nem túl szoros és nem is túl laza, mert ha túl laza, húzza a válladat, ha túl szoros, akkor pedig kényelmetlen. Akkor jó a mérete, ha a baba popsija a köldök magasságában van. Ha közelebb szeretnéd húzni, akkor a váll-lapon hajts egyet.
Fellelhetőség:
www.bohem-mama.hu
Gagnes: 06209564112
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: